zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Moyra Nyomda Lakkzselé No.09 Brown

1 590 Ft
Adóval együtt

Moyra Nyomda Lakkzselé 10ml Barna

A Moyra nyomda lakkzselé család egy kifejezetten nyomdázáshoz kifejlesztett UV/LED  fényre kötő termékcsalád, mely a különböző effektezés óriási tárházát nyitja meg a felhasználók előtt. A 8 nyomdázásnál legnépszerűbb színt magába foglaló SGP01-SGP08 lakkzselék fényesre kötnek, csillámporral, pigmentporral, effektporral, porcelánporral remekül fedhetők. De ajánljuk ezeket a lakkzseléket azoknak is, akik nyomdázáskor szívesen dolgoznak lassabban, illetve amikor bizonyos technikákhoz természetszerűleg több időre van szükségünk (pl. réteges nyomdázásnál az egymásra igazítás, dupla nyomdázás, stb.).

Kiszerelés: 10ml

Használati utasítás pigment poros, vagy egyéb díszítő poros díszítéshez:


1. A  Nyomda lakkzselét használat előtt jól fel kell rázni (min. 10-15 mp erős felrázást igényel). 

2.
 A megtisztított lemezre a megszokott módon rákenjük a Nyomda lakkzselét, lehúzzuk a felesleget, felvesszük a mintát, és 5-10 mp várakozás után rányomjuk a körömre vagy tipre.  Onnan tudjuk, hogy eleget vártunk, hogy a minta az érintkezés helyén teljesen átnyomódik, a nyomdafejen nem marad zselés anyag.


3.
 Ezt követően egy puhaszőrű sminkes, vagy egy nem használt porcelán ecsettel finoman rátesszük a mintára pigmentport, porcelánport, vagy akár csillámport, fényport. 


4.
 UV lámpában köttetjük 2 percig, majd óvatosan lesöpörjük a felesleges port puha manikűr kefével. 

Moyra Mirror porral, vagy Holo mirror porral történő díszítésnél köttessük a Nyomda lakkzselével lenyomdázott mintát UV lámpában 2 percig, majd a fényesre kötött felületébe - a lámpából kivéve azonnal - dörzsöljük a port az ismert módon. Így a nyomdalemezes minta tükrös felülettel csillog. 

5. Műköröm alap esetén fényzselével fedjük a díszítést. Ha lakkzselé alapunk van, akkor a lakkzselé fedőjét  vagy Clever Covert használjunk egy vagy két rétegben.

Még szintén kedvelheted..

Fel