zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Moyra AquaLine Base Clear

1 690 Ft
Adóval együtt

MOYRA AQUALINE BASE CLEAR - átlátszó alapzselé

A Moyra AquaLine termékcsalád tökéletes választás a wet-on-wet, vagy waterway néven ismert díszítő technikához. Ennél a díszítési technikánál elengedhetetlen a kiváló minőségű alapszín, az abban könnyen terülő színes zselék, valamint az intenzív pigmentáltság, ami kulcsa a tökéletes végeredménynek. Mostantól az alap amiben a színes Aqualine zselék terülnek, fehér mellett már clear változatban is kapható, hogy bármilyen tetszőlegesen választott színre készülhessenek Aqualine díszítések.

Kiszerelés: 5gr

Használat:
A formára reszelt, mattított körmöt, melyet díszíteni kívánunk, zselés ecset segítségével vékony rétegben vonjuk be Moyra AquaLine Base white zselével. Ezt a réteget ne köttessük, az AquaLine színes zselék ebben a rétegben fognak terülni. 
A felkent AquaLine Base white alapban vékony ecset vagy pontozótű segítségével az AquaLine színes zselékkel alakítsuk ki a mintát. Várjunk, hogy a minta a kívánt formájúra terüljön. Használhatunk egy minta kialakítása során több színt is.
Köttessük meg, majd a tartósság és a fényes felület elérésének érdekében borítsuk fényzselével.
Ha nem szeretnénk az egész körömfelületet díszíteni, akkor készítsük el a körmöt alapszínnel, a díszíteni kívánt részt borítsuk AquaLine Base fehér zselével, majd ebben készítsük el a színes mintát.

Még szintén kedvelheted..

Fel